2012. február 28., kedd

86-92 Thomas felsőcsomag eredeti is NMÁ!!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Sziasztok! Két nagyon szép kisfiú felső a licit tárgya,
-egy george duplaujjas felső, matricával, kar nyaktól 35 cm, mellkas 68 cm.
-egy eredeti Thomas kapucnis felső, kenguruzsebes, anyaga szép, a mosás néhol látszik rajta, és a kis Thomas nyomaton a világos színek repedezettek. Kar nyaktól 37 cm, mellkas 72 cm. Kapucnija bélelt, jó kis meleg, szabadidő anyagú, felső.
Mosva van, mint minden, de gondolom mindenkinek természetes, ha használt ruhát vesz, még átmossa otthon.
Nagyon jó ruháink vannak ebben a méretben! Lehet, hogy egyenlőre egyenként kell átnézni az új kategóriák miatt.
Saját oldalam hamarosan frissítésre kerül: ) Talán tényleg bemutatkozom végre, főleg az elég érdekes értékelések miatt: ) Sőt képeket is teszek hamarosan a mosásról is, ahogy elfoglalom a fenti fürdőszobát, ha valakinek kételyei támadnának.
Lcitáljatok bátran, a TeszVesz oldaláról minden aukcióm látható! Most megint rengeteg 1 Ft-os, és nagy akciók minden termékemre!!! Tavaszi farmervásár, tél végi garbó és pulóver kiárusítás és még sok minden!!!!
Megkérek mindenkit, hogy az első megnyert licitje után emailben jelentkezzen!!! Bankszámlaszámot minden összesítésnél el kell kérni, a kapcsolattartás alapfeltétel nálam (írsz, amikor vásároltál, licitet nyertél, írsz, hogy mikor utalsz, írsz, ha megkapod a terméket: ))), fizetési határidő max. 2 hét,  aukciót összevárni lehet, a saját oldalamon kiírt feltételekkel. Fizetési feltételek szintén ott lesznek feltüntetve, és bármi kérdés van, mindig nyugodtan írjatok,  igyekszem hamar válaszolni!!!!
Aukciót nem zárok hamarabb, licitet nem törlök!!!!  


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-02 21:36
. 86-92 Thomas felsőcsomag eredeti is NMÁ!!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft