2011. augusztus 21., vasárnap

Orto Relax ® - minőségi matrac mérete 1,00 mx 2,00 m

Orto Relax ® - minőségi matrac mérete 1,00 mx 2,00 m:
Orto Relax ® - minőségi matrac, rugalmas, speciális komfort-core

Méretek 1,00 mx 2,00 m

A vákuum csomagolt matracot Ortho Relax ® kiváló kényelmet egy nagyon jó ár-érték arány. Ez az alapvető minőségi tényező a kizárólagos használatra Ortho Relax ® hab, a márka, ismert az iparban néven AX ® és a műszaki jellemzők ideális matrac.

A minősége a hab ® AX annak köszönhető, hogy a speciális molekuláris szerkezete a hab. Ez adja meg a hab nagyon nagy rugalmasság, ami fontos a visszatérő viselkedés hosszabb tárolás vákuum csomagolásban és vákuum. Ezen túlmenően a rugalmassági okoz egy nagyon jó tartósság.

Még éves használat után, hogy változtat azon a tényen a hab nem, hogy a matrac megtartja alakját és erejét a teljes hasznos élettartam, és nem egy úgynevezett "üregek".
Így, az észrevehető, hogy a fogyasztó minőségi jellemzőit, például alvás kényelmet, támogatást és a tartósság és a felfüggesztés teljesítményét is elsősorban a különösen jó tulajdonságait a hab matrac magja az AX ®.

A minősége a hab és az egész matrac folyamatosan figyelemmel kíséri a független ügynökségek, akik egyidejűleg konstruktívan a termék fejlesztése.

A jó mikro-klimatikus jellemzői a magas színvonalú ellátás a tiszta pamut és a kitöltés alatt. A matrac egy pamut keveréke bélelt nyári és téli oldal oldalán gyapjú vegyes etetés.

A matrac volt az utolsó éve a vendégszoba.
Nemdohányzó háztartás, nem háziállatok.

A matrac nem található, és felhasználással kapcsolatos kopás. Jó vagy nagyon jó állapotban van.

Az ő ideje volt az eredeti ár: 79,00 €
Ár: 40 EUR VB